• Suna acum:
  • 0743771219

Luni - Vineri ( 12.00 - 20.00 )

Protetica dentară este ramura stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsă sau reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.
Prin intervenții de protetică dentară se restabilește integritatea dentară afectată de leziuni sau degradare, folosind lucrarea protetică-proteză dentară-fixă sau mobilă, individualizată pacientului, fațetele dentare, coroanele dentare, incrustațiile, punțile dentare și lucrările complexe protetice pe implanturi.

Protetica dentară nu înseamnă doar estetică. Este, de asemenea, necesară o reconstrucție funcțională, ceea ce înseamnă că trebuie ținut seamă de fonație (producerea sunetelor), masticație (mestecarea alimentelor) și ocluzia dentară pentru a evita bruxismul (scrâșnirea dinților). Medicul dentist sau specialistul care execută o lucrare protetică trebuie să vizualizeze rezultatul final și să fie capabil să-l reproducă.

Zirconiul, ceramica presata (disilicat de litiu) sau ceramica feldspatică sunt câteva exemple de materiale noi cu ajutorul cărora, folosind protocolul corect, reușim să obținem construcții durabile și cât mai apropiate de natural

ADRESA

Aleea Gorunului nr. 12 Complex Micro 17 GALATI

URGENTE (24X7)

Mobil: 0743771219

EMAIL

clinicagadent18@gmail.com

PROGRAM

Luni - Vineri 12 - 20 Sambata - Duminica Inchis